Захисник мадридського "Реалу" Серхіо Рамос не зіграє проти збірної України в матчі відбору до Євро-2016, повідомляє офіційний сайт Федерації футболу Іспанії.

Капітан збірної Іспанії Серхіо Рамос не зіграє ні з Україною, ні з Люксембургом через дискомфорт у плечі.

Головний тренер іспанської збірної Вісенте Дель Боске вже знайшов заміну досвідченому захиснику, викликавши в національну команду Начо Фернандеса, який також представляє "Реал". Крім Рамоса, матч проти України пропустить й інший лідер іспанців – півзахисник "Барселони" Андрес Іньєста.

Читайте також: Іспанські вболівальники не приїдуть до Києва на матч з Україною

Нагадаємо, кваліфікаційний матч до чемпіонату Європи-2016 між Україною та Іспанією відбудеться 12 жовтня у Києві на НСК "Олімпійський".

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Додамо, що іспанці відмовилися від білетної квоти для вболівальників на матч з Україною, тому завершальний матч кваліфікації на Євро-2016 збірна Іспанії проведе без підтримки.