Прокуратура Барселони прийняла рішення зняти звинувачення з форварда "Барселони" і збірної Аргентини Ліонеля Мессі у справі про ухилення від сплати податків.

У рамках цієї справи сторона обвинувачення просила 18 місяців позбавлення волі для батька гравця Хорхе Орасіо Мессі, повідомляє Sport.es.

Прокуратура завела справу на футболіста в 2013 році. Нападник і його батько звинувачувалися в ухиленні від сплати податків на суму близько 4,1 мільйона євро з прибутку, отриманого в 2007, 2008 і 2009 роках.

Читайте також: Мессі пропустить два місяці через травму

Однак вина гравця не була доведена, оскільки обвинувачення не змогло встановити, що Мессі знав про незаконну діяльність батька, який вів справи гравця з юного віку, або брав участь у прийнятті рішень щодо використання та розподілу фінансів.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Мессі заплатить 32,9 мільйона євро в казну Іспанії в рамках справи щодо несплати податків.