Екс-хавбек команди "Манчестер Юнайтед", а нині гравець "Евертона" Том Клеверлі опинився в неприємній ситуації. Злочинці пограбували зіркового футболіста збірної Англії, заставши його вдома разом з родиною.

Четверо грабіжників вночі проникли в будинок Клеверлі, коли футболіст перебував усередині разом зі своєю дружиною і дворічною дочкою. Невідомі в масках вдерлися крізь центральний вхід і погрожували Тому битами.

Про це повідомляє Daily Mail.

Як повідомляється, злодії викрали прикраси, і два автомобілі загальною вартістю - 266 тисяч доларів. Футболіст "Евертона" з сім'єю не постраждали.

Читайте також: Справа Мессі про несплату податків: звинувачення зняті

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати
Показати ще

Нагадаємо, Міжнародна федерація асоціацій професійних футболістів (FIFPro) провела дослідження щодо психологічних проблем у колишніх і діючих футболістів. Згідно з опитуванням, 38% з діючих і 35% з колишніх гравців відчували депресію і схожі психологічні проблеми.