У 2017 році у Мексиці може відбутися Чемпіонат світу по футболу за участю легенд, які закінчили кар'єру. Футбольні шанувальники зможуть на власні очі побачити гру легенд спорту №1 у світі.

За інформацією ESPN турнір матиме назву Кубок Легенд та пройде у трьох мексиканських містах - Гвадалахара, Монтерей та у столиці Мехіко.

У кубку гратимуть гравці у віці від 35 до 45 років та представлятимуть 12 світових країн - Нідерланди, Німеччину, Італію, Іспанію, Францію, Англію, Мексику, США, Бразилію, Аргентину, ПАР і Японію.

Вже відомо, що у цьому турнірі можуть взяти участь Зінедін Зідан, Міхель Баллак, Кларенс Зеедорф та інші зірки минулого.

Також організатори внесуть деякі зміни у футбольні правила. Ветерани гратимуть два тайми по 30 хвилин замість звичайних 45, а тренери можуть робити безліч замін.

Популярні новини зараз
Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Читайте також: Відомий англійський футболіст постраждав від грабіжників

Кубок Легенд буде мати благочинний характер, адже кошті, зібрані з квитків, підуть у фонди світових благочинних організацій.