Керівництво ужгородської "Говерли" вирішило оскаржити заборону від ФІФА купувати нових гравців. Про це розповів головний тренер команди В'ячеслав Грозний.

"Немає ніякою катастрофи. тим паче, що деяка інформація не відповідає дійсності. Так, ми маємо фінансову заборгованість перед деякими гравцями, але ж все можна вирішити", - розповів Грозний.

Він запевняє, що команда не відмовляється платити, а лише має затримку. За словами Грозного, у команді дійсно криза, адже "раніше долар коштував вісім гривень, а тепер втричі більше".

"Наша позиція наступна: клуб подаватиме апеляцію, і розбиратися щодо кожного окремого випадку. Не виключено, що ми розрахуємось по зарплатам, і ФІФА зніме заборону. Вважаю, що там підуть нам на зустріч", - додав головний тренер команди.

Грозний запевнив, що клуб має домовленості з деякими гравцями. Але тим, хто просто втік, "Говерла" не збирається платити гроші.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Читайте також: Більше третини футболістів страждають від депресії - FIFPro

ФІФА заборонила "Говерлі" купувати гравців до 2017 року. Таке рішення пов'язано з розривом контракту з румуном Маріусом Нікулає по ініціативі клубу без поважних причин.