Сьогодні футбольний клуб "Ліверпуль" офіційно презентував нового тренера команди Юргена Клоппа. Німець вже встиг дати перше інтерв'ю офіційному сайту команди.

"Цей день для мене дуже щасливий. Це велика честь бути керманичем такого великого клубу. Все, що я чув про "Ліверпуль" раніше не передає того, що насправді ти відчуваєш на Енфілді. Я вкладу усю свою пристрасть у роботу", - поділився першими емоціями Клопп.

Німецький спеціаліст розповів, що після того, як залишив "Боруссію" хотів відпочити принаймні рік, але після кількох місяців на канікулах зрозумів, що сумує без футболу.

Британським журналістам вдалось дізнатися про деякі особливості контракту німця. Виявляться, що він зароблятиме у "Ліверпулі" дев'ять млн євро на рік. Це є рекордною сумою для тренера команди.

Видання The Telegraph повідомляє, що договір німця розрахований на три роки. Якщо Клопп поверне команду у Лігу Чемпіонів, з ним обов'язково продовжать співпрацю.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Читайте також: Юрген Клопп - новий наставник "Ліверпуля"

Юрген Клопп змінив у тренерському кріслі спеціаліста з Північної Ірландії Брендана Роджерса. Зі своїм попереднім клубом "Боруссією" з Дортмунду він двічі ставав чемпіоном Німеччини та виходив до фіналу Ліги Чемпіонів.