Керівники червоної команди Манчестера роблять усе можливе щоб відгородити команду від іспанського воротаря Віктора Вальдеса. 33-річний футболіст не зможе тренуватися разом з основним та резервним складом.

Окрім індивідуальних тренувань, боси клубу розписали графік Вальдеса таким чином, щоб він не міг зустрічатися з партнерами по команді. Його навіть позбавили індивідуальної шафи у роздягальні, пишуть у The Guardian.

Такі рішення пов'язані з конфліктом між футболістом та головним тренером команди Луї ван Галом, який відомий своїми жорсткими методами керування командою.

Керманич клубу нещодавно наказав побудувати навколо тренувальної бази "Юнайтед" у Каррінгтоні паркан. Ван Гал розповів, що таким чином він хоче зробити тренування приватним та уникнути шпигунства.

Віктор Вальдес приєднався до "Ман Юнайтед" у минулому році. Спочатку він хотів лише тренуватися з командою, а згодом оформив контракт. На цей сезон його навіть заявили за основний склад.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Читайте також: Клопп став найдорожчим тренером для "Ліверпуля"

Іспанець протягом всієї кар'єри захищав кольори "Барселони". У 2014 році він захотів нового виклику та пішов з команди. Після цього грати на високому рівні йому не вдається.

Цього літа в його послугах були зацікавлені турецькі клуби, але трансфер не відбувся через різні причини.