Славнозвісний наставник "Челсі" Жозе Моуріньо, який наразі переживаю найбільшу кризу у кар'єрі, вирішив оцінити своїх колег з інших команд. Тренер намагається, судячи зі всього, донести до публіки, що не один він має проблеми.

"Якщо людині подобається його робота, вона не втратить волосся, як Гвардіола", - цитує португальця sport.es.

До початку тренерської діяльності Пеп Гвардіола мав густе волосся, але після кількох місяців роботи в "Барселоні" він облисів. Наступним у списку Моуріньо став його "улюбленець" Рафаель Бенітес.

"Цей "спеціаліст" за півроку зміг знищити міланський "Інтер", з яким я вигравав Лігу Чемпіонів", - іронічно додав Моуріньо.

Португалець має напружені стосунки з іспанцем ще з часів своєї першої епохи у "Челсі". До того ж, нещодавно 52-річний тренер глузував над зайвою вагою Бенітеса.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Далі Моуріньо вже вкотре у своєму житті розкритикував тренера "Арсенала" Арсена Венгера.

"Кожен тренер постійно відчуває на собі тиск. Але є лише одна людина, яка робить, що забажає, і ніхто не втручається в її справи. Це Арсен Венгер", - продовжив свою критику португалець.

Під кінець він навіть згадав про найболючішу поразку італійця Карло Анчелотті.

"В історії футболу є лише один тренер та клуб, який вигравав у фіналі Ліги Чемпіонів 3:0, а зрештою програв матч. "Мілан" під керівництвом Карло Анчелотті", - заявив португалець.

Читайте також: Іспанія втратила ще двох гравців перед матчем з Україною

У цьому сезоні "Челсі" під керівництвом Жозе Моріньо програв 5 матчів в усіх турнірах. Це є найгіршим стартом португальця у кар'єрі.

Британські ЗМІ вже писали про можливу відставку Моуріньо. Щоб з ним розпрощатися "Челсі" має заплатити 40 млн євро.