Англійський нападник Вейн Руні став найкращим бомбардиром збірної своєї країни. Перед вчорашнім матчем проти Естонії він отримав престижну нагороду - "Золоту бутсу".

Нападник "Ман Юнайтед" не взяв участі у матчі через травму, але вийшов на поле для вручення нагороди, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

У матчі проти Швейцарії, яка відбулась 8 вересня, Руні забив гол та став найкращим нападником збірної Англії за всю історію. Його м'яч став п'ятидесятим за Трьох Львів. Руні за цим показником обійшов легендарного сера Боббі Чарльтона, досягнення якого трималось майже 50 років.

На церемонії вручення нагороди Чарльтон також був присутній. Цікаво, що більшість своєї кар'єри сер Боббі також провів у складі "Юнайтед".

Читайте також: Моуріньо взявся за старе та поливає брудом конкурентів

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Вейн Руні забив 50 голів у складі збірної у свої неповні 30 років.

У вчорашньому матчі збірна Англії обіграли Естонію на Вемблі з рахунком 2:0 та здобула дев'яту перемогу у дев'яти відбіркових матчах. Голи забили Тео Волкотт та Рахім Стерлінг.