Федерація футболу Франції оскаржить в Спортивному арбітражному суді в Лозанні рішення про відсторонення Мішеля Платіні з посади президента Союзу європейських футбольних асоціацій.

Про це повідомляє агентство Reuters.

Французька федерація піде у суд, якщо апеляційний комітет ФІФА не скасує рішення з приводу усунення керівника УЄФА від футбольної діяльності на 90 днів.

Очікується, що рішення по Платіні апеляційний комітет прийме через вісім днів.

Нагадаємо, комітет ФІФА з етики відсторонив президента УЄФА від роботи в асоціації строком на 90 днів. Його підозрюють в тому, що він отримав від Йозефа Блаттера платіж на суму 1,8 мільйонів гривень. Платіні наголосив, що це не хабар і ці гроші повністю офіційні.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Новим керівником ФІФА став президент Африканської конфедерації футболу

Президент ФІФА Йозеф Блаттер у п'ятницю вже подав апеляцію на рішення комітету з етики про відсторонення від футбольної діяльності на 90 днів. Тимчасовим очільником ФІФА став чинний президент африканського футболу Ісса Аяту.

Блаттера і Платіні вважають головними претендентами на пост президента ФІФА. Вибори на пост глави міжнародної футбольної асоціації пройдуть у лютому наступного року.