Захисник лондонського "Арсенала" Габріель Пауліста розповів про справжні причини, чому він займається футболом. На початку його кар'єри саме матір була головною мотивацією бразильця.

Пауліста народився та виріс у передмісті Сан-Пауло. Ця місцевість є дуже небезпечною, адже наркоторгівля та злочинність є основним шляхом заробітку для молоді.

"Мати жила в трущобах, і я не соромлюся говорити про це. Я гордий тим, що сьогодні можу допомогти їй жити краще, я про це завжди мріяв. Я багато чого там надивився - смерть, грабіж, мене й самого грабували. Але я дякую Богові за те, що я знайшов свій шлях, бо після всього, що я бачив, і того, що мені довелося пережити, моє життя могла скластися зовсім інакше", - розповів Габріель офіційному сайту "Арсенала".

Також Пауліста додав, що пройшовши через такі випробування, він став сильнішим. Він вважає, що маючи наполегливість та високу працездатність, можна будь-кому досягнути мети.

Читайте також: Якщо ви вважаєте мене Ісусом, то у вас проблеми - новий наставник "Ліверпуля"

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нещодавно з Габріелем Паулістою трапився неприємний епізод у матчі проти "Челсі". Він повівся на провокацію головного задираки АПЛ Дієго Кости та вдарив його. За це він отримав червону картку та дискваліфікацію.