Новоспечений наставник "Ліверпуля" Юрген Клопп розповів про свої враження від англійського футболу та поділився планами на майбутнє. Німець залюбки поспілкувався із журналістом Thе Telegraph.

Клопп запевнив, що неможливо з перших днів повністю поміняти команду та заставити гравців демонструвати шалену гру. Від команди не слід чекати видатних перемог вже сьогодні.

"Якщо ви вважаєте, що я буду Ісусом для "Ліверпуля", то у вас є проблеми. Я не вмію ходити по воді. Я плаваю. Не слід чекати якогось дива, щоб потім сказати: "А що Юрген, ти не Месія?". Так, я просто людина", - розповів Клопп.

Також німець додав, що не вважає свої тренерські здібності ідеальними. За його словами, рівень команди можна оцінити лише через деякий час.

"Неможливо змінити світ за один день. Я сподіваюсь, фанати команди мають достатньо розуму щоб це зрозуміти", - запевнив колишній тренер "Боруссії".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Читайте також: Збірна Уельсу вперше в історії зіграє на Євро

Дебютний матч має бути дуже непростим для Юргена Клоппа, адже його команда гратиме проти "Тоттенгему" у Лондоні на наступних вихідних. "Шпори" на один бал випереджають "Ліверпуль" у турнірній таблиці.

Нагадаємо, Клопп змінив у тренерському кріслі Брендана Роджерса, якого звільнили через невдалі виступи, та став найдорожчим тренером команди в історії.