Скандали у лондонському "Челсі" продовжуються і цього разу у центрі уваги опинився півзахисник команди Сеск Фабрегас. Іспанець порушив правила дорожнього руху та позбувся водійських прав.

За інформацією від Daily Mirror, Фабрегас їхав на своєму Aston Martin зі швидкістю 177 кілометрів на годину по тій ділянці дороги, де їхати можна не більше ніж 80. Правоохоронці вилучили водійські права футболіста та зробили йому штраф у розмірі 2,5 тисячі фунтів стерлінгів.

Наразі "Челсі" перебуває на 16 позиції у турнірній таблиці Англії. Лондонці програли рівно половину з перших восьми матчів у АПЛ.

Читайте також: Платіні у суді захищатиме Федерація футболу Франції

Крім цього британська преса постійно пише про скандал у клубі за участю лікарки Єви Карнейро і тренера Жозе Моуріньо. Наставник у першому турі обізвав жінку та вигнав її з команди.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також у ЗМІ повідомляють про можливу відставку Моуріньо. Щоб піти на такий крок, клуб має розпрощатися з 40 млн євро.