Фанат футбольного клубу "Ліверпуль" з прізвищем Ніл хотів очолити свій улюблений клуб після звільнення Брендана Роджерса. Він надіслав листа керівникам команди, у якому підкреслив свої амбіції успіхами у футбольному симуляторі FIFA 15.

Свій рівень футбольного професіоналізму хлопець пояснив тим, що він вивів команду "Портсмут", яка грає у четвертому за рівнем дивізіоні Англії, до Прем'єр Ліги, а згодом і виграв її усього за чотири сезони.

Боси команди надіслали фанату відповідь та подякували за ініціативу, але зазначили, що їм потрібен тренер більш серйозного рівня.

"Дорогий містер Ніл, спасибі, що відправили заявку на пост головного тренера Ліверпуля. На жаль, ми не можемо задовольнити вашу заявку, оскільки шукаємо більш досвідченого професіонала. Це не той досвід, який нам необхідний зараз. У будь-якому випадку, спасибі за ваш інтерес, і сподіваємося побачити вас у майбутньому", - офіційний лист від "Ліверпуля".

Таким чином Ніл може вважати себе конкурентом Юргена Клоппа за місце у тренерському кріслі його улюбленої команди. Саме німця затвердили керманичем клубу з найбільшою зарплатою в історії.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читайте також: Якщо ви вважаєте мене Ісусом, то у вас проблеми - новий наставник "Ліверпуля"

Футбольний клуб "Портсмут" кілька років тому був міцним горішком в англійській еліті та навіть вигравав у 2008 році Кубок Англії. Згодом у команди почались фінансові труднощі та вона поступово опустилась до Ліги 2.