Українськи спортсмени на шостих всесвітніх іграх серед військових вибороли 26 медалей у 9 видах спорту, повідомляє 5 канал.

Наша збірна відзначилися, зокрема, у плаванні, вільній та греко-римській боротьбі, легкій атлетиці та вітрильному спорті. 65 українських військових спортсменів вирушили до Південної Кореї, де цього року проходили змагання. Свої медалі спортсмени присвятили усім військовим Збройних сил.

В змаганнях взяли участь збірні зі 122 країн світу, тобто, понад 10 тисяч військових спортсменів.

Читайте також: Можу нокаутувати Кличка, але цього бою не буде - Усик

"26 медалей, 2 рекорди у нас і 2 команди зайняли перші загальнокомандні місця і вибороли кубки найкращих країн. Завдяки їм лунає гімн на весь світ, здіймається наш прапор, і це така робота, яку треба проводити і нести позитивний меседж суспільству", - відзначив начальник групи міжнародних зв'язків ЗСУ Геннадій Миколайчук.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ми завоювали цю золоту медаль у вітрильному спорті, але природно, можна сказати спасибі вам, хлопцям, тим хто на Сході тримають оборону нашої країни Україна, присвячували теж цю медаль їм", - прокоментував золотий призер VI Всесвітніх ігор серед військовослужбовців Борис Швець.