Масова бійка на полі відбулася після зустрічі між клубами "Сертаозіньо" і "Фламенго де Гуарільос". Матч завершився перемогою гостей з рахунком 2: 0.

Про це повідомляє "Сегодня".

З незрозумілих причин тренер команди, що програла вдарив одного з футболістів "Гуарільос", що і спровокувало заворушення.

За підсумками бійки на полі суддя Вагнер да Сілва показав 11 червоних карток, видаливши шістьох гравців "Сертаозіньо" і п'ятьох футболістів "Гуарільос".

Читайте також: Обрано потенційних суперників України у плей-офф Євро-2016

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, молдавські вболівальники підвели свою команду під санкції через поведінку на матчі проти російської команди. Вони не приховували свого обурення окупаційними діями Росії проти України. Тепер вони звинувачуються у використанні піротехніки і проявах расизму.

В УЄФА порушили кримінальну справу проти Федерації футболу Молдови.