Найкращий футболіст планети Кріштану Роналду заявив, що залюбки попрощається із футболом саме у мадридському клубі. Про свої плани він розповів іспанському виданню Marca.

"Моя мрія - закінчити грати у футбол у Мадриді. Якщо футболіст слідкує за собою, він може грати і до сорока років", - заявив португалець.

Він запевнив, що зараз перебуває у феноменальній формі та планує демонструвати таку ж результативність ще років 5-6 і навіть більше.

"Я хочу завжди вигравати трофеї з "Реалом", оскільки вважаю, що приношу користь команді. Я завжди намагатимуся забиватиму стільки ж голів, скільки і зараз", - додав Роналду.

Нещодавно Кріштіану Роналду став кращим бомбардиром "Реала", випередивши легендарного Рауля. З цього приводу президент команди Флорентіно Перес вручив йому Золоту Бутсу.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Роналду у цьому році виконалось 30 років і він продовжує грати навіть краще ніж в умовні 23 роки. Нещодавно наставник команди Рафаель Бенітес зазначив, що португалець все ще має жагу до перемог, незважаючи на те, що він вигравав усе на клубному рівні.

Читайте також: Анчелотті стане головним тренером "Баварії"

Однак подібні заяви футболістів не завжди виправдовують очікування, адже для Переса немає нікого святого. Свого часу він підписав контракти з ідолами та вихованцями команди Раулем, Гуті та Касільясом ледь не на все життя, але усі вони стали пізніше футболістами інших команд.