Баскетболіст збірної України В'ячеслав Кравцов провів перший у кар'єрі матч у Євролізі. Це найпрестижніший європейський турнір.

Про це повідомляє офіційний сайт змагань.

Українець виступає на турнірі у складі московського баскетбольного клубу "ЦСКА".

Спочатку головний тренер "армійців" довірив Кравцову провести на полі два коротких інтервалу в першій половині. За цей час баскетболіст заробив лише два фоли.

В заключній чверті поєдинку, коли різниця в рахунку складала 25 очок на користь "ЦСКА", на паркет з обох сторін вийшли дублери.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Кравцов отримав більше часу, щоб реалізувати свій потенціал. Йому вдалося здобути сім очок. Він закинув три двоочкових та реалізував один кидок зі штрафного.

Читайте також: НОК підтримав проведення в Києві Євробаскету-2017

На рахунку Кравцова три підбирання та один блок-шот. Ще українець запам'ятався потужним данком і забитим м'ячем з фолом.

В підсумку, "ЦСКА" розгромив ізраїльській "Маккабі" з рахунком 100:69.

Нагадаємо, В'ячеслав Кравцов виступав раніше за такі українські команди, як БК "Київ" та "Донецьк". Встиг він пограти і за океаном в НБА. Зокрема, за клуби "Детройт Пістонс" та "Фінікс Санс".