Директор команди "Мерседес", а також триразовий чемпіон Формули-1 австрієць Нікі Лауда є головним кандидатом на пост Берні Екклстоуна у разі його відставки.

Це стверджує Grandprix.com.

Нещодавно Екклстоун, керівник гоночної серії, оголосив про те, що у Формули-1 можуть змінитися власники, причому угода повинна відбутися до кінця року.

Репортер Sky News Марк Кляйнман вважає, що нинішні власники ведуть переговори про продаж Формули-1 за 8,5 мільярдів доларів з власником клубу з американського футболу "Майамі Долфінс" Стівеном Россом, який має підтримку китайських партнерів.

Читайте також: Чемпіон світу в шапці-вушанці підмочив Путіна шампанським (фото)

Популярні новини зараз
40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Вважається, що потенційні інвестори хочуть, щоб Екклстоун залишився біля керма Формули-1, але всередині гоночної серії багато хто вважає, що він повинен піти у відставку.