З гравцем команди Національної баскетбольної асоціації "Мілуокі Бакс" Джоном Хенсоном стався неприємний інцидент в ювелірному магазині.

Про це повідомляє Еurosport.

Баскетболіст під'їхав до однієї з ювелірних крамниць. Він хотів придбати собі новенький годинник. Але спортсмена не впустили всередину працівники магазину. Персонал прийняв Хенсона за грабіжника.

Баскетболіст поскаржився, що вони зачинили двері магазину просто перед його носом. Він намагався подзвонити у дзвінок, але після цього весь персонал зник у підсобному приміщенні.

Невдовзі на місце події приїхали поліцейські. Вони, за словами спортсмена, розглядали його впродовж п'яти хвилин.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Після цього поліцейські вдвох підійшли до Хенсона і попросили пояснити, що він робить біля дверей магазину.

Читайте також: П'ятирічний хлопчик зіграв за команду НБА (відео)

"Довелося розповісти, що я прийшов купити годинник. Тоді один поліцейський пішов у магазин, щоб заспокоїти працівників, а другий попросив мене відкрити багажник. Це був самий кричущий випадок расизму в моєму житті. Я нікому не бажаю випробувати подібне", - наголосив баскетболіст.

Пізніше поліція виступила з заявою, в якій роз'яснила прикру ситуацію. Правоохоронці розповіли, що за кілька днів до цього поряд з магазином ошивались підозрілі особи на автомобілі тієї ж марки. А напередодні вночі пограбували один з магазинів мережі.