Британські журналісти зафіксували дуже неприємний епізод, який трапився на трибунах НСК "Олімпійський" під час матчу "Динамо"-"Челсі". Кілька етнічних слов'ян били чотирьох фанатів африканського походження свого ж клубу.

Видання The Guardian повідомляє, що організація "Футбол проти расизму у Європі" має відеозапис цієї бійки та має намір розпочати розслідування.

"Ця жахлива подія відображає реалії того, що відбувається на трибунах футбольних стадіонів в Центральній і Східній Європі. Ми здали звіт в УЄФА, який повинен винести покарання, і ми будемо лобіювати застосування якомога більш жорстких санкцій", - повідомив директор організації Піара Повар.

За інформацією від британців, кілька людей намагались зупинити бійку, але стюарди та працівники служби безпеки у цю подію не втручались.

Через цей інцидент столичний стадіон та ФК "Динамо" мають реальну загрозу отримати дискваліфікацію та штрафи.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Перед матчем з'являлась інформація про те, що фанатів "Челсі", які прибули на матч із Росії додатково перевірятимуть на екстремізм. Конфліктів між уболівальниками з Англії та України зафіксовано не було.

Читайте також: Український півзахисник дебютував за "Байєр" у матчі Ліги Чемпіонів

Матч закінчився нічиєю 0:0. Друга зустріч пройде у Лондоні через два тижні. До столиці Великої Британії також мають летіти фанати з України.