Капітан донецького "Шахтаря" Даріо Срна отримав приємний подарунок від першої ракетки світу Новака Джоковича. Сербський тенісист подарував хорватському футболісту футболку із власним автографом.

Фотографію з подарунком Срна розмістив на своїй сторінці в Instagram. На ній капітан збірної Хорватії виглядає дуже щасливим, а на футболці, окрім автографа, можна також побачити милі побажання від тенісиста.

Нещодавно Новак Джокович став чемпіоном на турнірі у Шанхаї та укріпив свої позиції у міжнародному рейтингу. У фіналі він здолав француза Джо-Вілфреда Тсонгу.

У Срна та його клуба справи складаються не так вдало, як у Джоковича. "Шахтар" на цьому тижні сенсаційно програв "Мальме" у Лізі Чемпіонів.

Читайте також: Гол Коноплянки допоміг "Севільї" розбити суперника

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Такий жест від обох спортсменів можна сприймати як заклик до міжнародного миру, адже Сербія та Хорватія і досі перебувають у поганих відносинах після югославської війни.