Головний тренер луцької "Волині" Віталій Кварцяний був дуже злий через дії арбітру юнацького матчу проти "Олімпіка" Олександра Шандора. Після матчу він увірвався до кімнати для суддів та почав погрожувати.

Річ у тім, що найвеселіший тренер України дуже хотів, щоб арбітр матчу призначив пенальті для його команди. Але Шандор тримався своєї точки зору.

Про неадекватну поведінку Кварцяного Шандор написав у протоколі після матчу. Фотографію цього документу надали журналісти SportArena.

"Після гри до суддівської увійшов головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний та погрожував мені фізичною розправою", - офіційне зауваження від Шандора.

Відтепер на тренера можуть чекати санкції та штрафи від ФФУ.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Читайте також: Президент "Динамо" хоче повернути міліцію на стадіони

Зазначимо, що Кварцяний є легендою українського тренерського цеху через свою доволі емоційно поведінку. На своїх прес-конференціях він часто використовує нецензурну лайку, а деякі його тренерські методи важко назвати адекватними.