За інформацією англійського видання The Telegraph, наступним босом "Челсі" може стати іспанець Хосеп Гвардіола. Власник клубу Роман Абрамович незадоволений результатами Моуріньо, тому вже зараз розглядає варіант заміни керманича.

"Челсі" йде на 15 місці АПЛ після десяти турів - це є найгіршим стартом команди за останні кілька десятків років. Абрамович хоч і довіряє португальському тренеру, але не може допустити краху команди.

Вже зараз представники власника "Челсі" виходять на зв'язок з Гвардіолою, який працює у "Баварії". Його хочуть запросити на роботу перед початком наступного сезону.

Це буде вже друга спроба "Челсі" переконати Гвардіолу. Після його уходу з "Барселони" Абрамович намагався укласти з ним контракт.

Читайте також: Кварцяний погрожував розправою арбітру матчу

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Британські журналісти вже повідомляли, що звільнення Моуріньо коштуватиме "Челсі" 11 млн євро. Ходять чутки, що наступний матч проти "Ліверпуля" стане для португальця останньою перевіркою.

Але суперник синіх теж має неймовірну мотивацію. Тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп ще не перемагав з новою командою.

Нагадаємо, що Моуріньо одного разу вже звільняли з "Челсі". Це було восени 2007 року.