Кандидат у президенти ФІФА Салман Аль-Халіфа, який представляє Бахрейн, підозрюється у скоєнні політичних злочинів. Видання L'Equipe повідомляє, що він переслідував окремих осіб через певні політичні принципи.

За інформацією журналістів, Аль-Халіфа, перебуваючи на посаді президента Федерації футболу Бахрейну, тиснув на футболістів, які мали ліберальні та демократичні політичні переконання. Футбольні чиновники країни фабрикували особисті справи гравців.

Наразі шейх є головою Азійської футбольної конфедерації. Він вже встиг спростувати звинувачення від західних ЗМІ, які, до речі, дуже гостро його критикують.

Читайте також: Саркозі відхрестився від звинувачень Блаттера

Окрім Аль-Халіфа, у президентських перегонах ФІФА братимуть участь ще шість футбольних особистостей. Серед них є голова УЄФА Мішель Платіні, Саудівський принц та борець за свободу у ПАР Токіо Сексвале.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Вибори відбудуться 26 лютого 2016 року.