Олімпійська чемпіонка Ольга Харлан посіла друге місце на етапі Кубка світу з фехтування у французькому Орлеані, повідомляє Xsport.ua.

На останньому в нинішньому році етапі Кубка світу українка зуміла дістатися до подіуму. Після невдалого виступу в Каракасі, де Харлан стала лише 17-ю, у Франції олімпійська чемпіонка зуміла добрати до вирішального поєдинку. По дорозі до фіналу Харлан під другим номером посіву впевнено розбиралася зі своїми суперницями. На стадії 1/16 була обіграна українка Олена Кравацька - 15:11.

У фіналі Харлан билася з росіянкою Яною Єгорян, яка в чвертьфіналі здолала свою співвітчизницю - чинну чемпіонку світу Софію Велику - 15:9. Українці також не вдалося вибороти перемогу, поступившись Єгорян 8:15.

У неділю, 1 листопада в Орлеані відбудуться командні змагання в жіночій шаблі. На попередньому етапі Кубка світу в Каракасі українська четвірка стала другою, повторивши результат останнього чемпіонату світу.

Читайте також: Українець Хитров завоював свій перший титул на профі-рингу

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Додамо також, результати на Кубках світу впливають на рейтинг, за підсумками якого будуть визначені учасники Олімпіади в Ріо.

Нагадаємо, українець Олег Верняєв не зумів потрапити до трійки найкращих у фіналі чемпіонату світу з багатоборства, який проходить в Глазго.