Сьогодні, 2 листопада, у Львові стартував продаж квитків на відбірний матч футбольного Евро-2016 Україна – Словенія.

Як повідомляє сайт Tribuna.ua у величезній черзі до кас накопичилось майже п'ять тисяч людей і черга йде дуже повільно.

"Проблем черг більш ніж банальна. "Арена Львів" продає квитки на цей матч за паспортами + люди мають заповнити анкету з даними і так далі. Тобто, ти підходиш до каси, тобі вручають анкету - ти її заповнюєш, потім тобі за паспортом видають квитки - процес довгий і жахливий. Плюс відкрито лише дві або три каси з шести (у інших квитки на Лігу Чемпіонів продає "Шахтар"). Зі слів очевидців: за годину пройшли 25 метрів. Тому не дивно, що біля кас постійно виникають бійки", - пише Tribuna.ua.

Читайте також: Збірна України пройшла до еліт-раунду чемпіонату Європи-2016

Нагадаємо, що за вихід на Евро-2016 збірна України змушена провести додаткові відбірні матчі проти Словенії. Перша гра відбудеться у Львові 14 листопада, друга – у Маріборі 17 листопада.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще