Слідчі провели обшуки в офісі Німецького футбольного союзу. Він розташований у місті Франкфурт. Обшуки також пройшли у будинках президента організації Вольфганга Нірсбаха і колишнього глави організації Тео Цванцігера.

Про це повідомляє німецьке видання Bild.

Правоохоронці шукали у будівлі футбольного союзу та будинках спортивних функціонерів свідчення, що доводили б існування "чорної каси". Оперативники вилучили папки з документами, комп'ютерну техніку, жорсткі диски.

Німецьких спортивних функціонерів підозрюють у тому, що вони підкупили декількох членів виконкому ФІФА перед голосуванням за країну, де мав пройти Чемпіонат світу 2006. Він тоді відбувся саме у Німеччині.

Читайте також: Потенційний президент ФІФА чинив політичні репресії

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, у 2000 році Роберт Луїс-Дрейфус був головою компанії Adidas. Він передав організаційному комітету Німеччини суму в 10,3 мільйонів швейцарських франків, що приблизно складає 7,6 мільйонів доларів. Ці гроші виділили на хабарі для чотирьох членів виконавчого комітету ФІФА, що представляли Азію.

Про факту підкупу знали Франц Беккенбауер і Вольфганг Нірсбах – чинний президент Федерації футболу Німеччини.