Головний тренер МЮ Луї ван Гаал у черговий раз проявив зверхнє ставлення до своєї команди. Після матчу з московським ЦСКА він назвав Кріса Смоллінга Майком.

"Команда ЦСКА ледь не забила нам гол після єдиної атаки у матчі. Спочатку нас врятував Де Хеа, а потім Майкл Смоллінг", - заявив головний тренер.

Цікаво, що у липні ван Гаал вже називав Смоллінга Майком. Тоді він також був присутній на прес-конференції, і обидва чоловіка посміялись. Можливо цього разу голландець намагався просто пожартувати.

У будь-якому разі Кріс Смоллінг перетворився у Майка в очах фанатів МЮ. Він сам запевняє, що скрізь фанати переслідують його і кричать "Майк!". Англієць вважає, що це не закінчиться ніколи.

Але і на попередніх місцях роботи Луї ван Гаал відзначався феноменальною пам'яттю. Щоб не напружувати мозок, він просто називав гравців по номерам на футболках.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Читайте також: Російський голкіпер поновив антирекорд Ліги Чемпіонів

Нагадаємо, "Манчестер Юнайтед" переграв ЦСКА із рахунком 1:0. Сам матч складався не надто просто для англійців.