Генеральний директор київського "Динамо" Резо Чохонелідзе вважає, що через рік команди з України та Росії припинять розводити у футболі. Про це він розповів російським ЗМІ.

На думку футбольного чиновника, футбол має об'єднати людей, а країни, які перебувають у стані війни зможуть знову змагатися на спортивних аренах.

"Думаю, це закінчитися приблизно через рік. Футбол зблизити людей і політиків. Я хотів би, щоб грали навіть зараз", - заявив Чохонелідзе.

Однак він додав, що зараз ці ігри були б зовсім недоречними, адже країни лише заморозили конфлікт, а солдати все ще у бойовій готовності.

"Ризик становлять навіть не внутрішні вболівальники, а зовсім інші люди, налаштовані агресивно", - додав грузин з італійським паспортом.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Читайте також: Ван Гаал знову забув ім'я свого гравця (відео)

Наразі УЄФА створила заборону українським та російським командами зустрічатися на футбольному полі через конфлікт між країнами. При жеребкуванні турнірів команди розводять по різним групам та парам. Подібне обмеження поширюється також на Азербайджан та Вірменію.

Резо Чохонелідзе став генеральним директором київського "Динамо" у 2007 році. До цього він 11 років працював селекціонером в італійському "Мілані".