Київський футбольний клуб "Динамо" відреагував на скандальний інцидент на расистській основі. Він стався під час третього матчу групового етапу Ліги Чемпіонів у домашній зустрічі проти лондонського "Челсі".

Про це повідомляє "Спорт-Експрес".

Футболісти столичної команди вийдуть на матч проти "Челсі" у футболках з написом "No to racism". Матч пройде на домашній арені "аристократів" "Стемфорд Брідж".

Цю фраза буде нанесена на вільному місці від реклами титульного спонсора.

Крім того, на прохання УЄФА, білий комплект форми "Динамо" доповнить синіми гетрами, оскільки лондонці вийдуть на гру у білих гетрах.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Нагадаємо, сьогодні "Динамо" проведе виїзний матч проти "Челсі" в рамках четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів. Він розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Читайте також: Україна та Росія гратимуть одна з одною через рік - гендиректор "Динамо"

Перед грою головний тренер киян Сергій Ребров наголосив, що "Динамо" приїхало в Англію не тільки оборонятися. Він наголосив, що в матчі потрібно грати лише на перемогу.

Моуріньо, в свою чергу заявив, що "Челсі" не обов'язково перемагати українську команду. В цьому матчі "аристократів" влаштує і нічия.