Футболіст іспанського футбольного клубу "Реала" Карім Бензема зізнався, що брав участь у шантажі колишнього гравця московського "Динамо" Матьє Вальбуена, який в даний час виступає за французький "Ліон".

Про це повідомляє АFP.

У середу Бензема арештувала поліція Версаля. Футболісту інкримінують статтю "шантаж та участь у злочинній змові". Саме за нею і розглядається справа Бензема. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років. Футболіст вчора постав перед судом.

Раніше ще чотирьох підозрюваних у справі про шантаж Вальбуена взяли під варту. Зокрема, екс-форварда краснодарської "Кубані" і англійського "Ліверпуля" Джібріля Сіссе.

Читайте також: Зірку "Реалу" заарештували за інтимний шантаж

Популярні новини зараз
Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, зловмисники погрожували футболістові "Ліона". Вони стверджували, що нібито мають відеозаписи інтимного характеру, зміст яких не розкривається.

Поліція змушена була відпустити Сіссе, оскільки проти нього не було знайдено достатньо вагомих доказів. Водночас, троє інших затриманих залишаються головними підозрюваними по справі.

Бензема зізнався, що говорив про відео з Вальбуена. Про це його попросив друга дитинства, який пов'язаний з трьома шантажистами, що мали в розпорядженні дане відео.