На матчі "Челсі" - "Динамо", який відбувся у Лондоні, були присутні скаути міланського "Інтера", які уважно спостерігали за трьома гравцями українського клубу. Про це розповідає видання fcinternews.it.

Вже давно відомо, що міланці претендують на захисний дует "Динамо" Драговича та Віди. На австрійця та хорвата "Інтер" намагався вийти ще влітку, але обидва гравця вирішили пограти у Лізі Чемпіонів.

Кандидатом на підсилення атаки міланців є українець Андрій Ярмоленко. Він також був за крок від переїзду до Європи у минуле трансферне вікно, але його пов'язували переважно із англійськими клубами.

Зазначимо, що "Інтер" вперше за довгий час знаходиться на вершині турнірної таблиці Серії А. Команда Манчіні здобуває хоч і важкі, але перемоги.

Читайте також: Під час наступного матчу "Челсі" Моуріньо гратиме на своєму iPad

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, матч із "Челсі" склався для підопічних Реброва не надто вдало, адже команда упустила на останніх хвилинах нічию та опустилася у групі на третє місце.