Футболіст мюнхенської "Баварії" Франк Рібері має намір відсудити у американського телеканалу CNN 1,5 млн доларів. Журналісти без згоди спортсмена використали його фото у статті, повідомляє The Guardian.

Мова у матеріалі йшла про те, що кріотерапія може бути шкідливою. А сама стаття мала назву "Жінка знайдена замерзлою у камері для кріотерапії, процедура викликає питання". Журналісти вирішили поставити на фото французького футболіста під час проведення процедури.

"Рібері ніколи не давав згоди на використання його фото. Він та його родина доручили мені відсудити у CNN півтора мільйона доларів США", - заявив адвокат футболіста.

Кріотерапіія застосовується для для відведення тепла від тканин, органів або від тіла людини. Її використовують у профілактичних та медичних цілях. Ця процедура ще недостатньо добре вивчена.

Читайте також: Блаттер перехвилювався та потрапив до лікарні

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

32-річний Франк Рібері ще два роки тому був претендентом на "Золотий м'яч". Сьогодні він частіше перебуває у лазареті та думав навіть покінчити із футболом.