Головний тренер футбольної збірної Словенії Сречко Катанец поділився очікуваннями від протистояння з Україною в плей-офф кваліфікації Євро-2016.

"Я дивився всі відбіркові матчі збірної України. Вони пропустили всього чотири м'ячі, це значний показник. У них потужна і технічна команда, особливо гарні крайні нападники. Правда, є проблеми в захисті, ну і попередження вони отримують досить часто", - зробив акценти наставник словенців для офіційного сайту УЄФА.

"Становище команд у рейтингу ФІФА не матиме ніякого значення (Словенія на 64-му місці, Україна - на 28-м). У таких матчах важливіша удача. Ми зустрінемося двічі протягом трьох днів, а в подібних ситуаціях навіть сильніша команда може помилитись. Трі дні, дві зустрічі, одне завдання - впевнений, що при правильній підготовці ми переможемо й порадуємо всю країну", - сказав Катанец.

Читайте також: Фоменко розповів про два млн євро за вихід на Євро

Нагадаємо, збірна України зіграє додаткові відбіркові матчі на Євро-2016 проти Словенії. 14 листопада команди зіграють у Львові, 17 листопада - в Маріборі.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще