Головний тренер "Баварії" подарує усім фанатам клубу радісну або сумну звістку на Різдво. Саме під час зимових свят він дасть остаточну відповідь щодо свого контракту.

Голова ради директорів мюнхенського клубу Карл-Гайнц Румменігге розповів в ефірі Sky Germany про процес переговорів із тренером. Він запевнив, що зараз Гвардіола зосереджений на роботі, а рішення прийматиме під час зимовою паузи.

"У нас буде бесіда після заключної гри цієї половини сезону. Це буде різдвяний сюрприз - приємний чи ні. Я повністю спокійний з цього приводу, як і тренер", - розповів Румменігге.

Нагадаємо, контракт Гвардіоли із "Баварією" закінчується влітку 2016 року. Є ймовірність, що він може очолити манчестерський клуб, або навіть замінити Моуріньо у "Челсі".

Читайте також: Моурінью вперше в кар'єрі програв у 7 матчах чемпіонату

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Хосеп Гвардіола реалізував себе як тренер під час роботи із "Барсою". За той час він двічі виграв Лігу Чемпіонів. То був його першим тренерським досвідом.