Досвідчена 35-річна американська тенісистка Вінус Вільямс стала переможницею турніру WTA Elite Trophy в китайському Чжухаї, повідомляє УНН.

У фінальному матчі змагань Вільямс зустрічалася з 13-ю ракеткою світу, 23-річною чешкою Кароліною Плішковою.

Американка зломила опір суперниці у двох сетах з рахунком 7:5, 7:6 (6), зробивши три брейки і двічі упустивши власну подачу.

В активі Вільямс шість ейсів, при двох помилках на подачі. Кароліна виконала сім подач навиліт і не допускала подвійних помилок. Перший очний поєдинок між спортсменками тривав 2 години та 3 хвилини.

"Рада тому, що стала першою переможницею даного турніру. Хочу привітати Кароліну з відмінною грою. Вона сьогодні заслуговувала перемогу, але мені пощастило в кінцівці матчу", - розповіла тріумфаторка змагань.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Читайте також: Ломаченко втретє відстояв титул чемпіона світу за версією WBO

Нагадаємо, що для Вільямс цей титул на турнірі WTA Elite Trophy став 48-м у професійній кар'єрі і третім в поточному сезоні.

Українка Еліна Світоліна зупинилася у півфіналі змагань, програвши Плішковій.