Василь Ломаченко відправив свого суперника Рамуло Коасіча в нокаут в 10 раунді, таким чином, достроково закінчивши бій з мексиканцем в Лас-Вегасі, штаті Невада. Повідомляє Sport.ua.

Затяжна комбінація з декількох ударів по печінці не залишила шансів Рамуло. Це була перша поразка за всю кар'єру боксера нокаутом.

Весь бій Ломаченко контролював ситацію, хід суперника та задавав темп. Мексиканцю так і не вдалося змінити односторонній характер бою. "Якщо б я захотів відправити його в нокаут раніше, я б це зробив", - сказав Ломаченко після бою.

Читайте також: Наші хокеїсти здобули другу перемогу у Euro Ice Hockey Challenge

Майбутніми суперниками українця можуть стати мексиканець Оскар Вальдес, кубинський боксер Гільєрмо Рігондо та філіпінець Ноніто Донейра.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, для Ломаченка це третій виграш нокаутом. Він виборов п'яту перемогу в шести поєдинках на професійному ринзі.