Український півзахисник Євген Коноплянка став найдорожчим гравцем у складі іспанського футбольного клубу "Севілья". На даний час його орієнтовна ціна становить 20 мільйонів євро.

Про це повідомляє сайт Transfermarkt, що спеціалізується на трансферній вартості футболістів.

Коноплянка додав у трансферній ціні. І тепер його вартість зросла на два мільйони євро.

Ще одного гравця "Севільї" також оцінили в 20 мільйонів євро. Ним став 25-річний партнер Коноплянки по середній лінії та капітан команди Гжегож Криховяк із Польщі.

Український футболіст перебрався в іспанський клуб минулого літа. Він безкоштовно дістався "Севільї", оскільки у півзахисника завершився терміну дії контракту з дніпропетровським "Дніпром".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте також: Коноплянка став кращим гравцем матчу "Севілья" – "Реал"

Нагадаємо, минулого тижня Коноплянку визнали найбільш прогресуючим футболістом Європи за підсумками жовтня.

У вересні український півзахисник відзначився оцінкою в 6,54 бала, що на 1,62 менше за найкращий показник прогресу.

На другому місці опинився півзахисник іспанської "Сельти" Пабло Ернандес. Він продемонстрував темп зростання у 1,57 балів. Третє місце в рейтингу посів хавбек гладбахської "Боруссії" Ібраїм Траоре з різницею між жовтневою та вересневою оцінкою в 1,44 пункти.