Уболівальники футбольного клубу "Динамо" з Дрездену влаштували неймовірний перфоманс на честь 60-річчя клубу. Вони повністю накрили трибуни стадіону величезним банером.

Ця акція носила кодове ім'я Projekt X. Фанати готувались до неї два роки. П'ятдесят людей керували процесом створення великого полотна. До цього залучили 8 швейних машин, які розташували у спортзалах, та 70 км ниток.

Розмір банеру склав 35 на 350 метрів. Його площа дорівнює 12 тисячам квадратних метрів. На виготовлення атрибуту фанати витратили 25 тисяч євро. Ці гроші зібрали волонтери та виручили з продажу атрибутики команди.

Генеральну репетицію провели 300 людей, а на самому матчі 28 тисяч глядачів накрили банером увесь стадіон.

Після такої підтримки "Динамо" просто не мало права підвести фанатів та виграло матч проти "Магдебурга" із рахунком 3:2.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Читайте також: Шалене вогневе шоу від фанатів "Шальке" на тренуванні команди (відео)

Зазначимо, що "Динамо" грає у третій за силою лізі у Німеччини. Але фанати клубу є одними з найгарячіших у країні.