Нападник мадридського "Реала" Карім Бензема розповів про свої намагання допомогти своєму партнеру по збірній Франції Матьє Вальбуена домовитись із шантажистами. Про це розповідає іспанське видання Ok Diario.

Наразі сам Карім перебуває під тиском з боку французьких правоохоронців. Його звинувачують у шантажі футболіста "Ліона" Вальбуена. Футболіст "Реала" встиг зізнатися, а потім спростувати свою вину.

Наразі відомо, що Бензема радив Вальбуена домовитись із шантажистами за 150 тисяч євро та навіть пропонував свою допомогу.

"Якщо ти не заплатиш ці гроші, це зроблю за тебе я", - сказав Бензема своєму партнеру по збірній Франції.

Нагадаємо, у шантажистів є відео інтимного характеру за участі Вальбуена. До списку злочинців приписують Бензема, але він спокійний і не боїться правосуддя.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Читайте також: Найдорожчим гравцем "Севільї" визнали Коноплянку

Через цей скандал 27-річний футболіст пропустив поєдинок "Реала" проти "Севільї". Його команда програла із рахунком 3:2. Дві гольові передачі у грі записав на себе Коноплянка.