Під час засідання виконкому Івано-Франківської обласної федерації футболу узгодили рішення про відродження місцевого футбольного клубу.

Про це повідомляє Stanislavske.tv.

Керівник ІФФФ Тарас Клим розповів, що на відновлення та реалізацію футболу в області потрібно від 7 до 10 мільйонів гривень, що вважається прийнятною сумою.

"Я це знаю, бо бачу бюджет як міської ради, так і обласної. Хто хоче працювати – долучайтесь. Роботи вистачить всім, на громадських засадах – 100%", - зазначив він.

Новий футбольний клуб планують назвати "Івано-Франківськ". Але поки ця назва не є остаточною, і її в майбутньому можуть змінити.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте також: "Запоріжсталь" готова стати акціонером клубу "Металург"

В Івано-Франківську існує шість дитячих клубів. В області загалом налічується більше 20-ти команд.

Нагадаємо, наприкінці жовтня Президент України Петро Порошенко в Івано-Франківську заклав капсулу на стадіоні "Рух". Спортивну арену побудують за рахунок коштів УЄФА. Їх виділять за міжнародною програмою "Хет-трик". Відкрити новий стадіон планують у квітні-травні наступного року.