Лікарка "Челсі" Єва Карнейро має намір добитися справедливості через її незаконне відсторонення від роботи у суді. Для цього вона готова запросити до справи лідера атаки лондонців Едена Азара.

Про це повідомляє Daily Mail.

Адвокати Карнейро нібито готові залучити головну зірку "Челсі" для свідчень проти тренера Моуріньо. Офіційної реакції бельгійського футболіста по цьому приводу поки не було.

Цікаво, чи справді Карнейро наважиться попросити про таку послугу гравця команди. Раніше у немилість португальського тренера футболісти потрапляли просто так, а після такої справи доля Азара у "Челсі" стане очевидною.

Читайте також: Бензема насправді хотів допомогти Вальбуена зам'яти скандал

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Нагадаємо, Моуріньо відсторонив Карнейро від роботи після матчу зі "Свонсі" у першому турі. Тоді він також сильно образив жінку.

Сама лікарка вже заявляла, що футбольні органи не відстоюють права жінок у футболі, а цим користуються такі люди, як Моуріньо.