Головний тренер та капітан збірної України з футболу зробили свій вибір у голосуванні за звання кращого футболіста планети. Обидва вони віддали свої голоси за лідера "Барселони" Ліонеля Мессі, повідомив офіційний сайт ФФУ.

Фоменко на друге місце поставив Роналду, а на третє ще одного барселонця Луїса Суареса. Кращим тренером він обрав Карло Анчелотті, якого звільнили з "Реала". Другим став Лоран Блан з ПСЖ, а третім Дієго Сімеоне із "Атлетіко".

На думку Тимощука, другим у світі також є Роналду, а третім він зробив форварда "Баварії" Томаса Мюллера. Кращим тренером він обрав переможця ЛЧ Луїса Енріке. Друге та третє місце у списку Тимощука посіли Пеп Гвардіола та Дієго Сімеоне відповідно.

Церемонія нагородження володаря Золотого м'яча відбудеться 11 січня наступного року.

Читайте також: ФІФА затвердила кандидатів на вибори: наразі без Платіні

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Останнім переможцем став португалець Кріштіану Роналду. Наразі він програє Ліонелю Мессі за кількістю нагород із рахунком 4:3.