Сьогодні ФІФА оприлюднила список осіб, які допущені до участі у президентських перегонах. За президентське крісло боротимуться п'ять футбольних діячів.

Про це повідомляє BBC.

Ними стали чинний генсек УЄФА Джанні Інфантіно, колишній заступник генерального секретаря ФІФА Жером Шампань, керівник азійського футболу Салман Аль-Халіф, принц Йорданії Алі бін Аль-Хусейн та політичний революціонер з ПАР Токіо Сексвале.

Комісія ФІФА відхилила кандидатуру чинного керівника УЄФА Мішеля Платіні. Однак його можуть додати до списку після закінчення його 90-денної дискваліфікації.

Ще одним кандидатом, який не пройшов перевірку став керівник футболу у Ліберії Муса Біліті. Втім, він може оскаржити таке рішення.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вибори президента ФІФА відбудуться 26 лютого.

Читайте також: Блаттера госпіталізували з нервовим зривом

Нагадаємо, позачергові президентські перегони призначені через великий корупційний скандал в організації. Колишнього президента Блаттера відсторонили від роботи, а також звинувачують у відмиванні грошей та хабарництві.