Колишня лікарка "Челсі" Єва Карнейро пов'язала своє життя із Джейсоном де Картере, який працює консультантом з бізнесу. Урочисте весілля відбулося у Лондоні, повідомляє Daily Mail.

На святі були присутні кілька футболістів лондонського клубу. Запрошення отримали усі гравці "Челсі" та навіть ті, хто вже не грає у команді. Листа не отримав лише Жозе Моуріньо, з яким Карнейро посварилась під час матчу зі "Свонсі".

Ймовірно, що футболісти "пенсіонерів" не надто поспішали на свято через можливе несхвалення такого рішення з боку Моуріньо.

Читайте також: Карнейро просить Азара свідчити проти Моуріньо

Нагадаємо, вчора з'явилась інформація про те, що бельгійський нападник команди Еден Азар може свідчити у судовій справі проти Моуріньо. Карнейро вимагає для тренера суворого покарання після образ та звільнення з команди.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще