Міністерство спорту України увійшло до трійки найгірших міністерств України згідно з рейтингом VoxUkraine.

Кожне міністерство оцінювалося за чотирма категоріями: законодавча активність, оновлення керівної ланки міністерств, реалізація програми КМУ та опитування читачів ЛІГА.net.

Міністерствам присвоювалися бали від 1 до 17 в залежності від позиції в рейтингу по тій або іншій категорії. Лідер кожного раніше проведеного рейтингу отримував 1 бал (кращий результат). У разі ненадання даних міністерство зачислялось в аутсайдери і отримувало 17 балів (найгірший результат).

Читайте також: Квитковий скандал перед матчем Україна - Словенія: Мінспорту почало розслідування

У трійці найгірших виявилися: Мінспорту, Мінкульт і Мінприроди. А от серед лідерів: Міністерство економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ), Мінагро та Мінфін.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще