Третя ракетка України Ілля Марченко вийшов у друге коло турніру категорії "Челленджер" "Peugeot Slovak Open 2015", який проходить в Братиславі. Про це повідомляє Тенісний портал України.

У матчі другого раунду донеччанин, посіяний під другим номером, обіграв Яна Сатрала з Чехії двічі по 6:4. Поєдинок тривав 69 хвилин. На рахунку Марченко 7 ейсів і 1 подвійна помилка. У чеха на одну виконану подачу навиліт більше.

У наступному раунді на українця очікує протистояння із Радеком Штепанеком з Чехії.

Відразу дві тенісистки покинули розіграш першості "Engie Open de Limoges", який проходить в Ліможі, Франція. Перша ракетка України Еліна Світоліна у першому колі не змогла впоратися з француженкою Полін Парментьє. Українка вважалася головною фавориткою турніру, але зуміла за 2:00 33 хвилини виграти лише один сет з трьох: 4: 6, 6: 4, 6: 7 (6).

Четверта ракетка країни Марина Заневська в рамках другого кола грала проти росіянки Маргарити Гаспарян. Заневська допустила сьомій подвійних помилок і зробила лише одну подачу навиліт проти чотирьох у опонентки, практично без боротьби поступившись в обох сетах: 6: 2, 6: 4.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Читайте також: 250 спортсменів планують залишити Україну після Олімпіади-2016

Відзначимо, що Ілля Марченко є 86-м номером світового рейтингу АТР, Марина Заневська займає 140-е місце в рейтингу WTA, а найвищий рейтинг у Світоліной - 19-я строчка жіночого Тура.