У люксембурзькому місті Хамм проходить чемпіонат світу серед чоловіків і жінок з пауерліфтингу. За результатами третього дня змагань українські спортсмени продовжили займати призові місця, повідомляє Міністерство молоді і спорту України.

Українці показують одні з кращих результатів у планетарній першості. Сергій Білий (93 кг) став рекордсменом світу у сумі багатоборства, рекордсменом Європи у присіданні, а також опинився на першому місці у сумі багатоборств та у присіданні, і на третьому - у жимі лежачи та тязі.

Микола Бараник (74 кг) - на третьому місці у сумі багатобрства, на першому у своїй категорії з жиму лежачи, на третьому - у присіданнях.

Андрій Наньєв (83 кг) - на першому місці у сумі багатоборства, на першому у жимі лежачи та на другому - у присіданні. Встановив рекорд світу у своїй ваговій категорії з жиму лежачи.

Володимир Рисєв (83 кг) - на другому місці у сумі багатоборства, у жимі лежачи та тязі.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Михайло Буланий (93 кг) - на третьому місці у сумі багатоборства та у присіданні.

Анастасія Дерев'янко (52 кг) - на другому місці у сумі багатоборства, на третьому у жимі лежачи та на першому - у тязі.

Читайте також: Тенісист Марченко вийшов у чвертьфінал турніру у Братиславі

Катерина Клименко (52 кг) - на третьому місці у сумі багатоборства, у присіданні і тязі, на другому - у жимі лежачи.

Лариса Соловйова (63 кг) - на першому місці у сумі багатоборств, у присіданні та у тязі, на другому - у жимі лежачи.

Нагадаємо, що змагання тривають з 9 по 15 листопада.