Лідер мадридського "Реала" Кріштіану Роналду вперше у житті поставив іншу людину вище за себе. Він вважає Мессі кращим гравцем за підсумками року, що минає.

Про це повідомляє Football Espana.

"Я вважаю, що цьогорічну нагороду отримає саме Мессі. Він виграв Лігу Чемпіонів та чемпіонат Іспанії, а люди віддають голоси за володарів клубних трофеїв" - заявив Роналду.

Також португалець зазначив, що має теплі відносини із аргентинцем. Він хоч з ним і не товаришує, але має велику повагу, як до футболіста.

"Минулий сезон став для мене кращим у кар'єрі. Я став кращим бомбардиром у Європі, але сумніваюсь, що громадськість оцінить мої індивідуальні досягнення. Я вже вигравав Золотий м'яч три рази", - підсумував чинний володар нагороди.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читайте також: "Челсі" побореться за трансфер Роналду

Нагадаємо, вручення нагороди відбудеться 12 січня. Поки ФІФА не оголошувала шорт-лист претендентів, але сумнівів немає, що приз отримає або Роналду, або Мессі.